Boost je business met SEA!

Wil je graag meer bekendheid voor je bedrijf, meer verkeer op je website én meer conversies? Dan is SEA een geschikt kanaal voor jou!

Iedereen wil graag bovenaan de resultaten van zoekmachines staan. Dit is echter een proces dat veel tijd kost. Door SEA in te zetten kun je direct hoge posities behalen en je bedrijf een boost geven.

Wil jij meer conversies?

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en laten we er eens over brainstormen.

Contact

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising en hiermee bedoelen we adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing. Advertentieruimte wordt ingekocht door middel van een veiling. Bij deze veiling wordt niet alleen gekeken naar het hoogste bod, maar ook naar de relevantie van je advertentie, de doorklikratio (CTR) én de kwaliteit en relevantie van de landingspagina.

De voordelen van adverteren in de zoekmachines

Met SEA boek je niet alleen snel resultaten, er zijn nog veel meer voordelen:

  • Geen onverwachte kosten: Je bepaalt zelf je budget waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan
  • Bereik jouw klanten: Je kunt heel gericht je doelgroepen bepalen waardoor je de juiste personen bereikt, jouw potentiële klanten!
  • Gevarieerde mogelijkheden: Tegenwoordig zijn de advertentiemogelijkheden zeer uitgebreid. Zo zijn er naast tekstadvertenties bijvoorbeeld ook beeld- en videoadvertenties. Ook kun je kiezen wáár je deze advertenties wilt vertonen. Hierdoor heb je ontzettend veel mogelijkheden om jouw ideale klant te bereiken
  • Goed meetbaar: De resultaten van SEA campagnes zijn erg goed meetbaar, waardoor ze eenvoudig te analyseren en te optimaliseren zijn

Hoe kunnen wij je helpen met je SEA campagnes?

Adverteren lijkt vaak simpel, maar er komt echt meer bij kijken dan je denkt! Een goede positie in de zoekresultaten verkrijgen is immers niet alleen maar een kwestie van bieden. Doordat ook de relevantie van de advertentie en de landingspagina zwaar wegen, is het kiezen van de juiste aanpak belangrijk om tot succesvolle advertentiecampagnes te komen.

Wij ondernemen de volgende stappen voor het opzetten van een succesvolle campagne:

Wij helpen je met het opzetten van een succesvolle SEA strategie

Door de omvangrijke advertentiemogelijkheden is er ook uitgebreide kennis nodig om SEA optimaal in te kunnen zetten. Gelukkig hebben wij deze kennis in huis! Voor het opzetten van succesvolle campagnes maken wij gebruik van:

  • Search ads

  • Google Shopping

  • Display