Webshop laten maken

Heb jij een geweldig assortiment aan producten en wordt het tijd dat de wereld al dat moois ook gaat leren kennen? Of heb je momenteel een webshop maar levert deze niet op wat je ervan verwacht? Wij bouwen een webshop voor je die aan jouw eisen én die van je doelgroep voldoet! 

Een webshop is namelijk geen simpel verkoopkanaal, het is een winkel waar de bezoeker meer van verwacht dan alleen een tentoonstelling van producten. Wij helpen je om jouw digitale winkel tot een succes te maken!

Een webshop op maat?

Heb je specifieke wensen? Of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Contact

Het geheim van een succesvolle webshop

Om een webshop goed te laten converteren dient hij aan een aantal punten te voldoen. Denk hierbij aan:

  • Mooi design. Zie je webshop als een online etalage; binnen een paar seconden beslist een bezoeker om te blijven of weer te vertrekken. Door een mooie webshop neer te zetten overtuig je jouw bezoeker dat hij bij jou moet komen winkelen.
  • Snelheid en techniek: als een bezoeker te lang moet wachten op het laden van een pagina, of bijvoorbeeld op een niet bestaande pagina komt, is de kans groot dat hij weer vertrekt.
  • Overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Net als in een stenen winkel wil je makkelijk je weg kunnen vinden, de juiste producten zoeken en eenvoudig afrekenen. Het is dus van belang dat je website onder andere een duidelijke navigatiestructuur en overzichtelijke checkout heeft.
  • Vindbaar zijn. Je kunt nog zo’n mooie webshop hebben, als niemand hem kan vinden zal je ook niets verkopen. Met onze kennis van SEO zorgen wij ervoor dat jouw webshop er goed bij staat.

Bouwen met WooCommerce

Wij maken gebruik van WooCommerce, een webshop plugin voor WordPress, het populairste open source Content Management Systeem (CMS). Het is een van de meest populaire webshop systemen en dit is niet voor niets.

Het is enorm gebruiksvriendelijk en voldoet altijd aan de laatste technische eisen doordat er continu ontwikkelingen plaatsvinden aan het platform.

De vele beschikbare plugins zorgen ervoor dat je gebruik kunt maken van elke functionaliteit die toegevoegde waarde biedt voor je webshop.

Samen ontwerpen we jouw ideale webshop

Wij bouwen een WooCommerce webshop voor je die rekening houdt met de punten die we al eerder noemden. Wat je krijgt is een snelle, functionele webshop, waar zowel je klant als jezelf goed mee uit de voeten kan. Dankzij onze jarenlange ervaring met SEO is het voor ons als vanzelfsprekend dat hier rekening mee wordt gehouden tijdens de bouw zodat je webshop ook goed gevonden zal worden.

Voordat we beginnen met bouwen gaan we samen met jou bekijken wat je product is, welke doelgroep we willen bereiken en hoe je jouw webshop wilt positioneren. Wat zijn de behoeftes van je doelgroep en wat is er nodig om conversie te realiseren? Aan de hand hiervan gaan we samen bepalen hoe de shop eruit komt te zien en welke functionaliteiten er nodig zijn om voor een perfecte gebruikerservaring te zorgen.