Website laten maken

Ben je toe aan een nieuwe website? Of wil je je eerste website laten maken? Wij helpen je met het realiseren van jouw digitale uithangbord.

Je wilt niet alleen een website laten maken die goed werkt, maar ook een website die zorgt voor een fijne klantervaring. Hierdoor blijven gebruikers geïnteresseerd en willen ze terugkomen.

Wij bouwen professionele websites in WordPress. Hierbij houden we in het design rekening met de merkidentiteit van jouw bedrijf. Daarnaast houden we rekening met SEO. We willen immers dat jouw website goed wordt gevonden

We maken websites die sterk en functioneel zijn, waar mensen een fijne ervaring ondervinden en die eenvoudig zijn om mee te werken.

Een website op maat?

Heb je specifieke wensen? Of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Contact

Betere zoekresultaten

Door onze jarenlange ervaring in het organisch vindbaar maken van websites, is SEO een integraal proces tijdens het bouwen van websites. Tijdens het bouwen houden we dus rekening met de basisprincipes van SEO.

Indien gewenst kunnen we ook een stap verder gaan. We kunnen SEO-audits en zoekwoordenonderzoeken uitvoeren, een sitestructuur inzichtelijk maken en on-page optimalisatie doen. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw website hoog rankt in zoekmachines, want hogere rankings leiden immers tot meer leads, sales en dus omzet.

Afhankelijk van jouw wensen, de omvang van de website en de branche kunnen wij een SEO-advies op maat uitbrengen.

Alle websitedata kun je meten in Google Analytics of Google Search Console, of wij kunnen je voorzien van alle relevante data.

Waarom een website laten maken in WordPress?

WordPress is een content managementsysteem (CMS) dat wereldwijd erg populair is. Maar liefst 40% van alle websites op het web is gemaakt met WordPress.

WordPress is van een blogplatform uitgegroeid tot een volledig CMS met honderdduizenden plugins, widgets en themes. Doordat het opensource is wordt er continu ontwikkeld aan het platform, waardoor het steeds weer innoveert in techniek.

Digitale marketingstrategie voor je nieuwe WordPress website

Naast het bouwen van websites, bieden we ook online marketingoplossingen voor je bedrijf, zodat je online zichtbaar bent en je nieuwe website ook converteert. Hierbij kun je denken aan organische zichtbaarheid (SEO), maar ook aan paid campagnes. We stellen een marketingstrategie op die aansluit op de behoefte van jouw bedrijf.

Voordat we een online marketingstrategie opstellen doen we marktonderzoek en voeren we concurrentieonderzoeken uit. Bovendien optimaliseren we je website voor conversies. Vervolgens analyseren we alle data, zodat we datagedreven beslissingen kunnen nemen om de strategie al dan niet bij te sturen.